Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut
Cleaning Off

Curatenie cladiri birouri firme

Ca si firma de curatenie profesionala din Bucuresti, prestam, cu un raport calitate-pret demn de a fi invidiat, o gama larga si flexibila de servicii profesionale de curatenie pentru intretinerea spatiilor interioare si exterioare din cladiri de birouri ocupate de diverse firme, showroom-uri, centre de afaceri si din alte tipuri de locatii.

Bineinteles ca serviciile de curatenie de intretinere nu sunt suficiente, deoarece nu pot acoperi toate detaliile si suprafetele si - tocmai de aceea - sunt insotite de servicii periodice de curatenie generala, atat pentru spatiile interioare, cat si pentru cele exterioare ale diverselor sedii; deci vorbim deja de pachete de servicii, pentru care preturile sunt mai avantajoase, facand - in mod frecvent - obiectul lansarii diferitelor oferte speciale, prin intermediul carora clientii nostri beneficiaza de reduceri, sau - uneori - de cele mai mici preturi.

In functie de natura locatiei, uneori chiar si o spalare periodica a mochetei poate completa pachetul de servicii amintit, realizandu-se in acest fel economii importante la capitolul costuri pentru serviciile de curatenie pentru diverse spatii de birouri pentru firme.

Servicii aparent simple, curatenia de intretinere a birourilor, curatenia generala, sau simpla spalare de mocheta poate da dureri de cap celor care nu apeleaza la servicii de curatenie profesionala specializata, deoarece exista nenumarate situatii in care lipsa partiala sau totala a unor elemente cum sunt: instruirea personalului, ustensile specifice, echipamente profesionale specializate, precum si folosirea unor solutii de curatare neprofesionale, ori neadecvate situatiilor in cauza, pot conduce la rezultate slabe, sau - mai rau - chiar la unele nedorite, cum ar fi deteriorarea ireparabila a unor suprafete...

Deci, niciodata angajarea unui personal propriu in vederea prestarii serviciilor de curatenie nu va putea avea aceleasi rezultate ca si contractarea unei firme specializate in domeniul curateniei de intretinere.

Curatare spatii exterioare 01 Curatare spatii exterioare 01
Curatare spatii interioare 01 Curatare spatii interioare 01
Maturare mecanizata spatiu exterior 01 Maturare mecanizata spatiu exterior 01
Evacuare gunoi 01 Evacuare gunoi 01
Curatare acces 01 Curatare acces 01
Curatare spatii interioare 02 Curatare spatii interioare 02
Curatare spatii exterioare 02 Curatare spatii exterioare 02
Curatare scrumiere exterioare 01 Curatare scrumiere exterioare 01
Curatare spatii exterioare 03 Curatare spatii exterioare 03
Spalare si uscare suprafete dure 01 Spalare si uscare suprafete dure 01
Curatare pubele 01 Curatare pubele 01


...
Acest tip de servicii vă este oferit de o echipă de profesionişti, tânără, dinamică, eficientă, sigură şi dornică de afirmare. Echipamentele, ustensilele şi soluţiile de curăţare folosite sunt de ultimă generaţie şi provin de la producători de renume în domeniu (Taski, Staehle, Numatic), calitatea lor garantând atingerea obiectivului propus: curăţenia eficienta.

Etichete: curatenie de intretinere birouri firme , evaluare servicii curatenie , curatenie cladiri , curatenie spatii exterioare , curatenie spatii interioare , intretinerea spatiilor interioare , intretinerea spatiilor exterioare
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)