Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Misiunea - curatenie sigura

Intuiti cumva care este uneori paradoxul serviciilor de curatenie?

Nu mica ne-a fost mirarea cand am pus bazele acestei firme de curatenie din Bucuresti. Mai precis, axandu-ne pe curatenie de birouri de firme si bazandu-ne pe faptul ca, celor din jurul nostru, le va placea cu certitudine curatenia, iar noua ne place sa facem acest lucru minutios, nu ne-am gandit vreodata, ca vom intalni atatea situatii in care unora le-ar putea trece prin minte sa faca murdarie, doar pentru a avea noi ce curata.

Aflati ca exista si asemenea cazuri.

Avem de facut curatenie in cladiri de birouri din Bucuresti, definite ca fiind "de clasa A", in care ocupantii cladirii scriu diverse texte cu saliva pe peretii lifturilor din inox, sau se "straduiesc" pe parcursul pauzelor de masa sa inghesuie sutele de chistoace in rosturile pardoselii flotante exterioare...

In aceste conditii, am cautat sa executam serviciile de curatenie, incat acele persoane sa se rusineze de ceea ce au facut, folosind metode de curatenie ecologice, care au efect indelungat, atat la curatarea suprafetelor de inox, cat si celorlalte suprafete si am suplimentat numeric presonalul pentru curatarea spatiilor exterioare, pentru a putea face curatenia in detaliu si intr-un timp scurt.

Alegandu-ne sloganul “Cu siguranta curat”, ne-am insusit si misiunea de onoare de a-l respecta.

Performanta pe care am atins-o in toti acesti ani, si suntem mandri de asta, este ca ne place sa lasam in urma atat de curat, incat cei care ar fi tentati sa “ne dea de lucru” in mod voit, aproape ca au disparut.

Ati simtit vreodata senzatia aceea de nou si scrobit, in care deschizi usa camerei de hotel si aproape ca ti-e mila sa strici acea impecabila ordine cand invadezi acel spatiu?

Nu acelasi lucru se intampla in cazul serviciilor de curatenie industriala, unde procesele tehnologice necesita un alt flux si alte consideratii.

Ceea ce ne place cel mai mult, este ca, deseori, efortul nostru “stiintific” calculat si misiunea luata foarte-n serios, lucreaza in constiintele oamenilor.

Nu ne mai ramane decat sa credem ca, si la casa lor, acestia se vor fi schimbat, tocmai din pur respect pentru munca celuilalt.

Daca misiunea, viziunea si filosofia noastra va plac si vreti sa ne testati va asteptam la oricare punct de lucru, indiferent daca este vorba despre curatenie civila, curatenie in spatii de birouri, curatenie exterioara sau industriala.

Cu fiecare sezon lansam oferte speciale de servicii de curatenie si promotii curatenie diversa si de aceea va invitam sa pastrati adresa noastra web la favorite sau sa va abonati la newsletter


Etichete: firme de curatenie , curatenie ecologica , curatenie civila , curatenie spatii de birouri , curatenie exterioara , curatenie industriala , firme de curatenie Bucuresti , curatenie birouri de firme , curatenie in cladiri de birouri Bucuresti , curatarea suprafetelor de inox , curatarea spatiilor exterioare , servicii de curatenie , oferte speciale de servicii de curatenie , promotii curatenie
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare